Smula ner resterna från tårtbottnen i en skål, tillsätt den vispade grädden (gärna smaksatt med lite socker och vaniljsocker), rom och frukten, rör runt
Men sen är det så otroligt lätt att arbeta med och dessutom otroligt god. Häll i en form med löstagbar kant och grädda 175 grader i 45 minuter. Fortsätt vispa med hjälp av en Kitchen Aid eller liknande tills den är ljummen, det tar ca 10 minuter
Fyra olika tårtor och först ut är denna nöttårtamed swiss meringue buttercream emellan. Häll i en form med löstagbar kant och grädda 175 grader i 45 minuter. Fortsätt vispa med hjälp av en Kitchen Aid eller liknande tills den är ljummen, det tar ca 10 minuter
Det här är en seg och knaprig nöttårta, som att döma av hur vältummad sidan med receptet i farmor Annas gamla anteckningsbok är måste ha varit en av hennes favoriter
Sikta florsockret och rör ihop det med kakao, mjölk och apelsinskal till en slät glasyrsmet. Bred den över kakan medan den ännu är något ljum och låt glasyren rinna ner lite utefter kanterna
Tårta av flera bottnar som toppats & fyllts med grädde & färska jordgubbar. Lägg ett bakplåts papper med socker på en bänk & lägg över kakan på det sockrade pappret
Tårta av flera bottnar som toppats & fyllts med grädde & färska jordgubbar. Lägg ett bakplåts papper med socker på en bänk & lägg över kakan på det sockrade pappret
När man smakar på mandarinklyftan känner man lite syrlighet och sötma från mandarinen, den mörka chokladsmaken och en liten saltsmak som passar bra ihop med chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.