Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken medallt man kan önska sig till. Färsen plattade jag till och stekte i smör med salt och peppar
Pensla bullarna med uppvisat ägg och strö över rörsocker. Koka upp socker och vatten till en sockerlag och pensla de nygräddade bullarna med lagen medan de fortfarande ligger i formen
VINTIPS i Samarbete med CARNEVAL. Kycklingen gör jag alltid så här. Men sonen var i väg och jag messade för att efterlysa honom och det dröjde ett tag innan jag fick svar så jag började kika i sociala medier och surfa… och…
) att få i sig lite grönt, och snällt mot plånboken att spä ut färsbiffarna med mycket grönsaker. Men framför allt ett sätt att ta hand om grönsaksrester i kylskåpet och slippa kasta något
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Tidigare har jag framgångsrikt gjort såväl ingefärsknäck som kardemummaknäck (även fast den senare hade smakat bättre med nystötta kardemummakärnor, i stället för malda sådana)
Fyll hålen med dulche de leche och toppa dina muffins med Marabou oreo fluff, färska bär, french macarons, ferrero rocher eller något annat som piffar upp dina cupcakes lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.