Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Lingonbea och hemgjorda pommesfrittes gör den här burgaren till en riktigt nordisk delikatess. Och jag vet inte hur jag hade reagerat om skogens konung helt plötsligt stått framför mig på en skogsväg, brölande och med gigantiska horn som nån jägare önskar han hade på väggen
Gäller ju att passa på när solen visar sig från sin bästa sida. Men innan jag drog iväg på alla dessa äventyr så var det givetvis frukost, och idag åt jag en smoothiebowl
Nordisk tabbouleh med marinerade polkabetorServera som lunchsallad eller som tillbehör. Nästa dag, slå av vattnet och koka sedan quinoan enligt anvisning på paketet
Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater. Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.