Har bloggatom båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen. Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Under den tiden hinner du koka ris, duka bordet, göra guacamole, ringa en kompis, ringa mamma, tömma diskmaskinen, diska undan, klappa katten och göra lite yinyoga
-Svart te plus torkad ekologiskt citronskal, citrontimjan eller citronmeliss och några vackra ätbara blommor, tex, ringblomma, ger ett trevligt citrus te
Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt. Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut
Vår ena tjej, som lärde sig älska sötad yoghurt på dagis, har tjatat sig blå i flera år för att vi ska köpa hem den, men eftersom de andra barnen för länge sedan accepterat och gillat den syrliga naturella yoghurten har vi inte velat gå henne till mötes
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Hæld herefter vand og bouillonterning på panden, skru ned til jævn varme og lad det hele simre i ca
Norska kjøttkaker med brun sås4 port500 g blandfärs2 ägg2 dl mjölk1 msk potatismjöl3 gul lökar2 tsk salt1 tsk peppar0,5 tsk muskatnöt0,5 tsk ingefäraBrun sås4 msk smör4 msk mjöl3 dl vatten0,5 buljongtärningBlanda köttfärs med salt, peppar, potatismjöl och mjölk. Smält 4 msk smör i stekpannan där kjøttkakene stekts (så att stekskyn kommer med), blanda i 4 msk mjöl så det blir en redning
Tacka får man denna blogg för ett underbart recept. isbergssallad, gurka, några kalla och råa tomatbitar varefter man får välja bland de urtråkiga fyllningarna
Själv ligger jag just nu och sover som bäst efter en natts jobb. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
Om du vil ha en mer mettende smoothie, så ha i en ss kokos- eller linfrøolje, og kanskje noen ts hampprotein, hampfrø, chiafrø eller lecithin om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.