Med mig är det alldeles prima, för idag har det bara sprutat ut nybakta grejer från ugnen. Båda chocolate chip cookies och ett nytt recept på små söta nougatmuffins
Vispa 2 ägg med 2 dl socker. . Tillsätt 4 dl mjöl (idag anv jag semper mix), 125 g smör, 1, 5 dl mjölk (samt liiite extra om du har i mkt kakao), 2 tsk bakpulver, 1/2 nougatplatta, 1/2 block mörk choklad grivt riven och kakaopulver efter smak vb, jag hade i ca 0,5 dl
Något som är väldigt enkelt att ta till då är att göra en enkel paj eller kaka men sedan göra det lite roligare genom att dekorera med en frosting istället för bara en skål grädde till
Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Ni som följer mig vet att jag har svårt att låta bli att droppa i dom där mintdropparna när jag jobbar med choklad, men det går givetvis väldigt bra utan dom för den som föredrar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.