Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt. Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp
Det såg löjligt gott ut så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
För mig tog det drygt två timmar. Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering. Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Den här är inte så tokig, vi kallar den för hummer med vitlök, oliver och basilika. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Zucchini är himla god mat och lätt att variera trots att det tar lite mer tid att förbereda den. Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Det här med mat har vi inte heller tänkt ut så det fick bli en varm macka, vi kallar den för långtradarmacka… det är bröd, stekt ägg, falukorv och lök på den och givetvis så är det tabasco på den
Dekorera moussen med lite vispad grädde och choklad dekorationer, eller varför inte med frukt, bär, silverkulor, riven/hyvlad choklad – låt fantasin flöda
Leonard Cohen – Leaving the table. Själv är jag tveksam till den metoden, särskilt för att den tycks per automatik ha blivit något slags garanti för bra kvalité
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
De som sedan tackade ja till festen fick för en vecka sedan flygbiljett/boardingpass (som här ännu inte är inplastad och utklippt) så de visste att de skulle till "flygplatsen" på vår gata
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.