Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten
Vi har nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Servera gärna med gräddfil eller crème fraiche, tortilliachips, grönsaker och guacuamole (recept på en sanslöst god guacamole hittar ni här
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Perfekt för varm kyckling, Hot Chili, Hot Grillning, till såser eller något annat
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nutillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
De som sedan tackade ja till festen fick för en vecka sedan flygbiljett/boardingpass (som här ännu inte är inplastad och utklippt) så de visste att de skulle till "flygplatsen" på vår gata
Vid den här tidpunkten frångick jag ursprungsreceptet och silade av vätskan från lökhacket och vaniljstången, sedan hällde jag tillbaka vätskan i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.