Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Vispa ihop olja, vitvinsvinäger, honung, salladskrydda, salt & svartpeppar i en skål. vitkål (ca 6-8 dl strimlad) 1 dl inlagd paprika 4 msk olivolja 2 msk vitvinsvinäger 1 tsk honung ½ tsk salt ½ tsk grovmalen svartpeppar ½ tsk italiensk salladskrydda Gör såhär. Ställ in pizzan i ugnen på 200 grader i fem minuter (tills osten smält). 1 tsk honung
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Just nu sitter jag och sucktar efter sängen som jag snart ska krypa ner i. Det är nu vinter och snö precis som det ska vara ute men vintern kom ju tyvärr lite för sent för min smak och jag ligger väldigt mycket mer efter än vad jag hade velat göra med skidåkningen, men det är bara att borra ner huvudet och köra
Lemon curden kan du veva ihop flera dagar i förväg, marängen kan du baka kvällen innan och sen är det bara att lägga ihop tårtan när gästerna är på ingång, bra va
Nukommer vi då till den stora finalen. Nu kör vi. Kommer aldrig äta vanlig pizza igen. Jag gjorde halva smördegen med mozzarella, chevré, parmesan, rostade pinjenötter, honung och ruccola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.