Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Nifår helt enkelt ta och pröva själva Min mans mat. Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka enendastliten kringla
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
När allt har fräst i nån minut, tillsätt riset och rör om. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
I går gjorde densällskap med kalvsteken. Äsch, egentligen är inte detta något mysterium - tänkte bara berätta att min fru Ditte lagar en himmelskt god potatisgratäng
Jag gjorde en ostrulle med Smör, Kanel, Kardemumma, lite Timjanhonung och Sesamfrön en dag. Ska hitta på lite nytt fikabröd snart, så Du får lite gott till sommarens kaffekalas
Själv ligger jag just nu och sover som bäst efter en natts jobb. Vänd degen så skarven hamnar nedåt. Jag har testat många varianter av långjästabröd som görs på kall degvätska och som jäses i rumstemperatur till skillnad från kalljästa bröd
Dessa mediciner kan dock medföra problem då de öppnar dörren för opportunistiskaorganismer att invadera kroppen vilket i sin tur kan orsaka ännu mer inflammation genom utsöndrande Lipopolysackarider
Tv-kocken Anders Levén har skapaten “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. Ditt uppdrag är nu är att skapaenfyllning som kan bräcka den
Lägg gelatinet i kallt vatten några minuter. När jag insåg att gelatinbladen i skafferiet gick ut i september förra året kände jag att det kanske var dags att göra något med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.