Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
-) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen. Jag bjöd då på en grekisk kycklinggryta som heter Kokkinisto, recept HÄR
Ecocaféet har inte bara mat, fika och en stor kaffemeny, där finns även ett stort hälsoapotek, tvålar, hudvårdsprodukter, mina frökex från Huså Bröd, böcker, ett ljusterapirum, mängder av teer, Wonderbag, ljus, smycken, nyttigt godis och mycket mer
Nyp av tumnagelstora bitar av degen och koka. Vänd den och stek andra sidan på samma sätt. Anders och jag letade under någon halvtimmes tid i hela köket
Lägg och upp grönsakerna snyggtpå en varsin tallrik. Planen som Stockholm stad hade med den här nya stadsdelen var att framför allt äldre par som kanske bott länge i hus och som ville sälja och bo lite mer bekvämare skulle flytta hit
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Koka upp soppan pånytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Rosta fänkålsfröna försiktigt i en torr stekpanna, och häl dem i en skål i väntan på att soppan ska garneras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.