Antal portioner. 4. Ingredienser. 500 gr högrev1 paket bacon eller sidfläsk (jag tog hälften av varje)4 st charlottenlökar2 st morötter2 vitlöksklyftor10 champinjoner3-4 dl gott rött vin (ta något ni tycker om) 4 msk kalvfond1 msk timjan3 st lagerbladpersilja till garnering
N. y. k. a. t. e. g. o. r. i. b. l. n. d. å. j. f. s. c. h. v. u. m. R. p. ä. ö. 4. D. ,. P. 1. 0. 5. -. 2. S. L. V. G. B. 3. F. H. M. T. (. ). J. k g. s t. d l
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
1. Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältan med en sardellfilé eller två)
En dryg månad till så ligger jag här igen. Nu börjar jag tröttna på solens frånvaro härhemma. Såg att Marie Serneholt bor på samma hotell som vi alltid brukar bo på (femte året i rad nu)
Ny vecka nya tag, nu får vi hoppas att vi får vara friska, nu får det vara nog. Hej. Är fortfarande lite trött och slut men det kan man tydligen vara några veckor efter influensa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.