I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Skaldjur, steksky och citronPortioner. Dela citronen i klyftor. Servera med citron och bröd. 3 humrar - lättkokta i god lag ca 5 minuter 10 råa havskräftor 20 räkor 20 blåmusslor 1 stor svensk bläckfisk 1 vitlöksklyfta 150 g smör 1 dl skaldjursfond - ihopkokt 1 citron gott bröd. 1 citron gott bröd
Den här gången blev det med rödbetor, äpple och citron och man kan alltid stoppa precis det man har hemma och man är sugen på och tänk på att det går åt ganska mycket frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.