Nu är jag sådär behagligt mätt och belåten. Frukost och Mellanmål,. Idag gjorde jag bovetegröt med hallondryck (1dl frysta hallon, 1,5dl apelsinjuice, 3/4dl bubbelvatten - mixa) och såklart den obligatoriska koppen med te
Så jag gick ner i köket, efter att ha sett till att hon fått ordentligt med vatten, öppnat fönstret ännu mer och gett henne alvedon, och mosade en stor potatis ihop med lite havremjölk och salt, delade en stor köttfärsbiff och serverade med rårörda lingon
Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn. Blanda de torra ingredienserna för sig och degvätskan med jästen för sig
ännu mera choklad. 28 Sep. 06. 29. 1kommentarer. Detta är den andra tårtan som jag gjorde till min dotter. Det är banan bottnar fyllda med en dulche de leche frosting samt en bountycream
Inför ett särskilt prövosam dag med många timmar tills jag skulle få äta, med besök på Käkkirurgen och en mindre operation på agendan, laddade jag med en extra rejäl frukost
Det blev en nässelgröt igen, den här gången med hirsmannagryn och rismjölk. Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenad och ett nappatag med den italienska läxan till i morgon
Det är roligt och enkelt att göra egen fäskost. Billigt därtill och så blir den vacker att titta på,både under själva tillverkningsprocessen och när den är färdig
Marcos Dulce de Leche pannkakor tårta och äppelmuffins. Ett ännu mer dulce födelsedagsfirande. I vilket fall så firade vi Marco i helgen som gick med kalas för lite släkt och några kompisar till Marco
) Svärmor och lilla Hilda var hit igår och firade honom, och det var lite roligt att höra att Hilda hade påpekat att jag hade gjort så goda kakor och så resten av dagen
Grape- och apelsinmarmeladDet är fortfarande citrrussäsong. Jag köper ekologiska, de besprutas annars ganska hårt och studier har visat att medlen finns kvar i frukten
Det jag vill visa är egentligen att det går att blanda och variera nästan hursomhelst med olika mjöl och fröer, bara mängderna är ungefär desamma i slutändan
Texturer och koncistenser skall låta ingredienserna få komma fram i sin helhet. Det är lite mer invecklat än att göra korv eller köttfärslimpa och det kräver både tid och planering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.