Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
//I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Grädde och ost drog jag ner på för 5 år sen, när jag startade min Paleoblogg, på grund av att jag fick lite besvär med magen av den stora grädd/ostkonsumtionen under mina första LCHF-år
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost påÅrets Kock. Ett stort antal kockar från norr till söder i landet har intervjuats om trender i köken
Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Jag har känt mig extra glad den senaste tiden eftersom yogan jag äntligen tagit upp igen går så bra. I fredags kunde jag inte sluta le under hela passet (jag måste ha sett jättefånig ut haha) och nu längtar jag verkligen till nästa tillfälle
Årets must är nu upptappad och den blev fin även i år. Välbehaget i kroppen när man fyller på sitt matskafferi med fina flaskor och burkar (som alltså innehåller något)
Vilken start jag fått på min semester. Kan ju knappast prickat in det fina vädret bättre. Det som jag nog är mest nöjd med att vi fått i ordning här hemma med altan, växter, planteringar med mer (får visa er bilder senare) men också att frysen blivit påfylld med massa gott att ta med sig för de kommande stranddagarna
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.