Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Blanda allt och. tonfisk i vatten. Skölj tonfisken i. Fett 9,3 1 burk tonfisk i vatten. Jag vet det är. vinter i vi ska äta mer nu när vi inte behöver gömma oss i vassen länge men vad
Smaksätt med hackad persilja, salt och chillipeppar. Häll över vitt vin och låt det koka in. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen som förberetts tidigare
Lägg i oliverna – de kan läggas i med kärnor, men jag brukar kärna ur dem genom att trycka ett brett knivblad mot dem så de spricker och sedan dra isär dem i två halvor medan jag plockar bort och slänger kärnan
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Fördela bacon över fyllningen och täck ytan med tomatskivorna. Toppa med riven ost. Blanda alla ingredienser till pajdegen i en bunke och arbeta till en smidig deg
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlök och chili
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.