Chevretoast med honung och pinjenötterärså sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet såska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Den långa bearbetningenkommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Nu ärdet middag som gäller, det blir rester frånlördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Skala och halvera vitlöksklyftorna och fördela ut i burken. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Receptenär mina egna eller recept jag fått tips om under dieten, vissa har jag anpassat för att passa mig bättre, vilket kan innebära att de inte är helt okej inomdieten
Du som tempererar kommer att få choklad över, mendetär svårare att temperera små mängder. Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.