Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Till den bjuder vi dessutompåen lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom
Dra sakta loss bakplåtspappret, penslapå lite vattenomden inte släpper. Vänd försiktigt över denpå ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Reducera ner i någon kvart medan du fräser på lite strimald prosciutto och champinjoner som du kan toppa varje portion med
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.