Det tar påkrafterna att vara på SPA, men man fyller på med massa härlig nya energi. Så ni märkte att jag inte ens orkade göra något inlägg utan nihar snällt fått vänta till idag istället
Efter veckans jobb är jag oftast helt färdig och det känns när man sätter sig i soffan efter middagen och låter luften gå ur kroppen som en gammal sladdrig ballong ungefär
Det puttrar på, ni anar inte hur gott det luktar. Bönorna smakar helt gudomligt, smörigt, lammigt, mustigt och köttet bara ramlar av benet (rakt in i min mun och smälter) och fördelar sig i grytan med tomaterna och bönorna, I'm in lust med min gryta
Idag är det ju både fettisdagen och Internationella pannkakans dag. Så jag väljer helt enkelt pannkakan, och hänvisar till fettisdagsbullarna/semlorna som jag bakade förra året
Jag har precis läst ut Agneta Sjödins senaste bok Av egen kraft och tycker att hon i boken verkligen får fram hur viktigt det är att inse att om man vill ha en förändring i sitt liv, t ex nå sina mål eller leva ett hälsosamt liv, så är det bara genom att använda sig av sin egen kraft som man kan lyckas med det
Jag trodde rabarbern använts i evigheter i Norden, men så är inte fallet. Kommersiellt höll odlandet av rabarber tydligen på att falla bort, men odlas nu igen aktivare i Sverige
Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte är sådär överdrivet massiv. Inte pånågot sätt tillkrånglat eller avancerat, inte pånågot sätt fyllt med diverse exotiska ingredienser
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
Det är något fantastiskt med storslagna bakverk som kräver minimalt med ingredienser, kraft och tid. Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag gjorde något riktigt chokladigt så jag passade på när jag testade mig fram med glutenfri bakning
Oj, det blev sent igår. Nu är det i alla fall över och snart dags för oss att åka ut och städa allt. Innan det blir det ändå en långfrukost, det är ju söndag och klockan är tillbakaflyttad
Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en god och enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen
Jag lägger ner mycket energi i mitt jobb, vilket jag tycker är kul, och det resulterar i att orken ibland tryter lite extra på hemmaplan, i alla fall efter en intensiv arbetsperiod som dessa sista veckorna varit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.