Osso buco på grytbitar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg grytbitar av kalv
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 burk burk hela tomater
  • 2 dl vitt vin
  • 3 msk kalvfond
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk timjan
  • 2 st lagerblad
  • 2 st kvistar rosmarin
  • 2 msk tomatpuré
  • 10 st steklök
  • 3 st morötter
  • 100 g rotselleri
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 dl bladpersilja
  • 1 st citron
  • 1 st vitlöksklyfta
  • risotto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.