Vispa ihop ägg, grädde, senap, salt och peppar. Nagga med en gaffel och låt vila i kylen 30 min. Grädda på nedersta falsen i ugnen tills smeten stannat och fått fin färg, 3040 min
Hela förra veckan var jag sängliggande efter att ha varit i Sälen och försökt att åka slalom. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Ingredienser Portioner. 4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ost med smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
En helt vanlig grundpajdeg med ost och skinka som fyllning – ja det blev gårdagens middag här hemma. Enkelt, snabbt och så gott när tiden inte räcker till
Rör ihop alla ingredinenser till pajdegen, och tryck ut i pajformen. Under tiden river du osten och skivar skinkan tunt, detta fyller du sedan pajskalet med och vispar ihop äggstanningen för hand
Med salladen till blev det en väldigt bra och mättande färdkost. Vi valde att åka tillbaks till Alanya i vår, eftersom vi fått tag på både billig flygstol och ett så suveränt hotell
vill du dekorera efter tycke och smak 4 frysta smördeg splitter. Kavla ihop smördegsplattorna till en stor platta lägg i pajform skär överbliven deg i strimlor tvinga o lägg länstrafiken kanten av pajen pensla med ägg häll torkade ärtor eller bönor på pajen o grädda 10 min i 225 gr tills den fått fin färg
) Den här fredagen var det dags för middag med en av mina franskgrupper och deras föräldrar. I maj ska jag och den här gruppen franskelever åka på en utbytesresa till Avignon i Frankrike och vi passade nu på att träffas lite, laga fransk mat och informera föräldrarna lite om resan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.