Nagga bottnen med en gaffel. Fördela skinkaoch osten i skivor i pajskalet. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren
Servera med sallad. Lägg skinkan i pajskalet. Vispa ihop ägg, grädde, senap, salt och peppar. Nagga med en gaffel och låt vila i kylen 30 min. Grädda på nedersta falsen i ugnen tills smeten stannat och fått fin färg, 3040 min. 200 g skinka
Inlagd rödkåloch rödlök med köttfärslimpa. Bara att slänga i tillsammans med rödlöken och lite persilja så har man ett bra tillbehör till många olika rätter
Många har nog liksom jag fått en del julskinka över och är samtidigt lite trött på julmat. Skär broccolin i bitar och koka den i lättsaltat vatten i några minuter
Klassikern QuicheLorraine, fransk ost- och skinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Vispa ihop ägg, grädde, senap och persilja - krydda med lite salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.