Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. ÄdelostpajPajdeg. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten. 70 gram ädelost 3 ägg
Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten. Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig
Blanda ihop hälften av osten, grädde, crème fraiche, ägg och kryddor. Lägg den koktabroccolin i en ugnsfast form och häll över köttfärs, varva med gräddblandning och ett nytt lager broccoli
No related posts. Stjälkarna tar lite längre tid att koka, så jag brukar göra i ordning topparna samt stjälkarna som jag antingen skär i skivor (”broccolikarameller” kallar barnen dem för) eller i stavar medan vattnet kokar upp – så lägger jag i stjälkarna ett tag före topparna som jag försöker dela till mindre knippen – bäst att bara göra ett litet snitt underifrån och sedan dra isär så blomknopparna hålls så oförstörda som möjligt och inte krossas av kniven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.