Den går under namnet IMO (isomalto-oligosaccharide) som är en växtbaserad prebiotisk fiber. Perfekt även för dig som vill göra dina egna hälsosamma bars eller vid alla bakning som ersättning för socker/sirap
Vänta inte för länge, då smälter den. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om. Skillnaden med den här varianten är att det är två helt olika smaker som möter varandra
Du kan göra eget bredbart som nästan är på pricken som Bregott. Skillnaden är att du kan utesluta skvätten vatten som ingår i köpt bredbart smör, salta efter egen smak och välja den rapsolja du själv gillar bäst
Isvattnet gör smeten lösare samtidigt som kylan får fettet att behålla konsistensen. Knyt två knutar, en för varje korv eftersom du kommer att klippa av fjälstret innan salamin hamnar i kylen
Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Tillagningen är inget man gör på en eftermiddag, jag fick planera allt utifrån när jag kunde ha fått tag i samtliga ingredienser då vissa av dem inte alltid finns i hemmasortimentet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.