Servera ostkakan ljummen tillsammans med bär och gärna en klick lättvispad grädde. Täck eventuellt formen med smord folie så den behåller sin vackra, gula färg under gräddningen
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Gillar ni ostkaka. Servera med grädde och sylt. Ostkakan är klar när den känns fast. Jag älskar det. Den här fuskvarianten på Keso blev otroligt len och god
Ostkaka på Keso med Mandel, Vanilj och Kardemumma. God som den är istället för omelette till frukost eller i en mindre portion som dessert, med bär och grädde
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Servera ostkakan ljummen direkt ur formen med hallonsylt och vispad grädde. Har gjort en liknande ostkaka en gång förut, men det var väldigt många år sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.