Här har maken gått bananas iörtagården. ) Örtmarinadtillkalkonfilén och en supergod örtsås till. Lägger man därtill en het grill, ostpaj och sallad kan det ju intebli fel
Att vi har fastnat för det Öländska lammköttet är numera välkänd fakta. Den här gången valde vi dubbelkotletter (skivad lammsadel) med en sås som för tankarna till Öland, rosmarin och dragon
Här har jag använt den i en mild fransk potatissallad som serveras med myntatzatziki (örtagården svämmar fullkomligt över av myntor just nu) och zucchinibiffar
Dela potatiseni lagom bitar och koka upp. Blanda salladen med de övriga (skivade) grönsakerna. Följ anvisningarna på dressing påsen och blanda ner i salladen
Koka pastan enligtanvisningen på förpackningen. Medans pastan kokar gör du dressingen/vinägrettenenligtanvisningen på förpackningen, eller så gör du din egen dressing/vinägrett
Blanda kryddorna med mjölet och tillsätt sedan resterande ingredienser. Blanda till en smidig deg, är den lite för kladdig, tillsätt mer mjöl, är den lite för torr, tillsätt mer mjölk/vatten
Jag fyllde innandömet med vad jag hade hemma iörtagården. I förra veckan hade jag några dagar då jag kände mig så himlanshungrig och insåg att det var kroppen som vant sigvid mer kolhydrater än jag bör äta som gjorde sigpåmind
knorr örtagården. Riv squashen grovt. Skölj, kärna ur och hacka paprikan. Rör ner mjöl och kör blandningeni en mixertill puré eller mixadirekti kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.