Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade medruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Strö över ost och garnera medruccola efter att pizzorna gräddats i ugnen. ruccola till garnering. Jag har publicerat detta recept på bloggen tidigare, men det ligger gömt längst ner i ett inlägg med flera olika pizzarecept
Fördela ruccola över pizzan, mumsa och njut. Jag tänkte att jag skulle hjälpa dem lite på traven genom att äta pizzaoch skicka lite telepatisk coaching
Ta ut pizzanoch toppa med avokado, ruccola, grillad paprika och havssalt. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Orginalinlägget Pizzamed pumpa ochkyckling hittar du på Hälsa som livsstil. Pizza som du kan äta med händerna, alltså en botten som håller ihop och blir krispig i kanterna
Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizzaoch sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
100 g Riven ost 4 st Ägg 0,75 dl Vatten 1 msk Fiberhusk 0,5 dl Mandelmjöl 0,25 dl Kokosmjöl 1 tsk Bakpulver en nypa Salt 1/2 pumpa Butternutpumpa 300 g Kyckling 1 pkt Bacon efter smak Spenat 150 g Fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.