Späd med resten av mjölen. Smaka av med salt och peppar. Jag serverade suffléerna tillsammans med ångkokt potatis, rivna morötter, romansallad och ett glas isvatten
Häll smeten i en välsmord form med raka kanter. Gott att servera med en sallad, bröd och smör. Smaksätt gärna med litet riven muskot i stället för med paprika
Tina FallgrenMin pappa står sällan i köket, men när han gör det så gör han det med bravur. Vänd försiktigt ner de uppvispade äggvitorna i smeten med en matsked
Späd med mjölken och koka ett par minuter. Rör i osten och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Häll sufflésmeten i en ordentligt smord, ugnsfast form med höga raka kanter
Fördela den rivna mandelmassan över päronfyllningen och vik över halva degen till en pirog. Skär päronet i små tärningar och blanda med citronsaft och vaniljsocker
Späd med mjölk, lite i taget under omrörning. Rör ner osten och smaka av med salt och vitpeppar. Smörj portionsformar eller serveringsform med höga kanter så att sufflén får lätt att höja sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.