Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar
Den med ”oxfilé” och bearnaisesås. En dag när suget blev för stort (bearnaisesåspizza existerar inte här, tyvärr) gjorde jag jag min egen med riktig oxfilé
Jag gjorde ett potatismos med ost och örter och rullade in i filodegen. Igår testade jag att göra filodegsrullar med potatis, som tillbehör till den goda lammfilén
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.