Vitlöksdoftande oxfilépastaVi hade en skivaoxfilé kvar efter nyårsafton, så det blev den här till lunch idag. persilja. Skär köttet imindrebitar och fräs i smör Smaskelismaskens
Krämig oxfilépasta smör tillstekning. olja tillstekning. balsamico. Tillservering parmesanost balsamico färsk ruccola. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika). 400 g tagliatelle- eller pennepasta 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak) 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk soja 1 msk vetemjöl 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör tillstekning olja tillstekningwww.koket.se
Oxfilepasta För alla tvivlare så kommer här ett recept signerat Mr O. För utom att han servar migvidteknikstrul på bloggen så lagar han en och annan rätt DelikaTesses
Dijonsenapssås som passar till mycketDijonsenapssås. Idag får nitips på en riktigt god sås som dessutom går supersnabbt att laga till. Passar tillolika typer av kötträtter, vilt, nöt, fläsk, köttfärs Tildas Kök och Vin
Oxfilépasta med Tryffelsås från Mondana Tryffelsås från Mondana fick smaklökarna att jubla. grönt blad tillgarnering. Tärna oxfilén. Finhacka löken Lars-Eriks genväg till gourmetmat
Oxfilépasta med champinjoner Googlade efter den godaste oxfilépastan och det här var receptet som kom upp. Riktigtmumsigt. Fräs lök och vitlöki smör Smaskelismaskens
Krämig oxfilépasta 400 g tagliatelle (eller pennepasta) 300 g oxfilé, lövbiff (välj fritt efter smak) (eller entrecoté) 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk japansk soja 1 msk vetemjöl 5 dl vispgrädde 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör, tillstekning olja, tillstekning. 1Tillservering parmesanost crema dibalsamico rucolasallad www.koket.se
Lyxig oxfilépastaTopping rucolasallad parmesanost, rivenpinjenötter, rostade. 400 g pasta, gärna rigatoni 500 g oxfilé, gärna mittbit 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan 140 g bacon 1 gul lök 2-3 msk cognac 3 tsk dijonsenap 1 msk koncentrerad oxfond, eller kalvfond 1 krm kinesisk soja 4 dl vispgrädde smör, tillstekning salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Jennies oxfilèpasta Neutral olja att steka i. 400 g tagliatelle. 300 g oxfilé. 250 g ostronskivling. 1 färsk rosmarin. 1 msk färsk timjan. 1 bunte slätbladigpersilja. 2 klyftor vitlökmittkok.expressen.se
Stinas oxfilépasta Putsa och skär filénimindrebitar. Strimlapaprikorna. Fräs oxfiléni smör en kort stund, strö över mjölet och rör om så att ev mjölklumpar försvinnerNorrmejerier.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.