Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar. Rätterna går runt i gänget så att säga och i år var det på min lott att fixa förrätt
igår gjorde vi en god Morot ochpalsternackssoppamed bröd till. Smaka av med salt och peppar. missar även Cx imorgonbitti då jag ska iväg med sonen på fotbollscup
Mixa crèmen helt slät med en stavmixer, smaka av med salt och vitpeppar. Det finns få råvaror man behöver göra så lite med för att de skall smaka himmelskt som pilgrimsmusslan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.