Päronflarn med roquefort 0/5 (1) Rulla ut degen med papper på en plåt, nagga och vik upp kanterna runt om något. Skiva purjolöken tunt och fräs mjuk i smör kockens.se
Päronflarn med citron och mandelmassa Ingredienser Portioner. 6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 1 ägg 3/4 dl vispgrädde 200 g mandelmassa 1/2 msk finrivet citronskal 3 päron 1 tsk mortalde kardemummakärnor 2 msk flytande honung Till servering 1 msk färskpressad citronjuice lättvispad grädde eller vaniljglass till servering Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Päronflarn Ugn 200º. Tina smördegsplattorna. Gör med hjälp av ett glas runda skåror i plattorna, men inte så att de går igenom Matklubben.nu
En himla massa efterrätter som utlovat!!Päronflarn med mandel 4p. En himla massa efterrätter som utlovat. 6 januari 2015, 14. 13. Efterrätts tema som sagt Att vara mamma och gilla livet
Päronflarn med brie och rostade valnötter Sätt ugnen på 200°. Mixa mandeln fint i en mixer. Tillsätt 25 g smör och 1 msk honung och fortsätt mixa till en jämn smet Arla
Päronflarn med havtornsgelé Blanda vetemjöl och socker. Finfördela smöret i blandningen till en grynig massa. Arbeta snabbt ihop allt till en deg Hemmets Journal
Päronflarn Hacka samman mjölet, havregrynen och matfettet. Vispa upp äggentillsammans med sockret. Arbeta samman allt till en deg receptidag.se
Päronflarn med mandelmassa 1. Skala, kärna ur och skär päronen i tunna skivor. 2. Kavla ut smördegen och vik den dubbel, kavla sedan ut den till en Tasteline
Päronflarn Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och skira det, dvs ta bort skummet och bottensatsen. Vik filodegsarken i tre lika stora delar Matklubben.nu
Päronflarn med havtornsgelé 1. Blanda vetemjöl och socker. Finfördela smöret i blandningen till en grynig massa. Arbeta snabbt ihop allt till en deg Hemmets Journal
Päronflarn 1. Blanda vetemjöl och havrekli, och finfördela det kylskåpskalla fettet däri till en grynig massa. Tillsätt drygt 2 msk kallt vatten och forma till en deg Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.