Gör med hjälp av ett glas runda skåror i plattorna, men inte så att de går igenom. Skär päronet i klyftor och blanda dem med kanel, råsocker och rosmarin (jag hoppade över rosmarin)
Den här milda patén smakar gott som en liten förrätt med en mycket fräsch och syrlig havtornsgelé. Kör till en slät smet i en matberedare tillsammans med kryddor, fiberhusk och vin
Krämig och len pannacotta, och den sötsyrliga och fruktiga havtornsgelén ovanpå. Bownie med dulche de leche kändes som ett givet val, och sedan någonting med havtorn
börjar med att fråga er som läser här vilken som är den godaste efterrätt som ni vet. Det vore jätte roligt om ni vill lämna en kommentar och helst med recept
Rulla en liten bit av degen till en tunn längd att kanta bottenplattan med. Lägg den runda plattan i en form eller på en plåt täckt med bakplåtspapper och kanta med längden
Pensla kanterna med smöret. Pensla med skirat smör och strö över socker. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och skira det, dvs ta bort skummet och bottensatsen
Rulla en liten bit av degen till en tunn längd att kanta bottenplattan med. Lägg den runda plattan i en form eller på en plåt täckt med bakplåtspapper och kanta med längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.