Lägg dem i en kastrull tillsammans med citronsaft, citronskal och kanelstänger. grovhackade valnötter. När 5 minuter återstår av koktiden, rör ner grovhackade valnötter
Fick det här receptet på en god päronmarmelad från svägerskan i San Francisco. Lägg dem i en kastrull tillsammans med rivet skal och saften av båda citronerna
50 gr valnötter, krossade. Skär päronen i 2 cm stora bitar och lägg i en kastrull tillsammans med ingefära och saften av en pressad citron. 50 gr valnötter
Päronmarmeladmedvalnötter. ostbricka med grahamskex med rosmarin och päronmarmelad. päronmarmelad /. Ställ fram ett fat med ett par goda ostar, kex, marmelad, färska fikon, och du är hemma
Lägg på tallrikar med sallad och servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande
Lägg på tallrikar med sallad och servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande
50 gr valnötter, krossade. Skär päronen i 2 cm stora bitar och lägg i en kastrull tillsammans med ingefära och saften av en pressad citron. 50 gr valnötter
servera den friska päronmarmeladen till. Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte. lägg i en kastrull tillsammans med ingefära socker och saften av en pressad
2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.