Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Smaksätt med limesaft ochcitronsaft. Rita cirklar med hjälp av ett glas och en blyertspenna. Smält chokladen över vattenbad och låt den svalna under tiden du genomför nästa punkt
Jag fyllde de ena med ultimate chocolate frostingsom du hittar recept på här,de andra med samma fyllning fast jagtog bort kakaon och la till lite florsockeroch lite citronarom
Gjord med vit chokladoch lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit chokladoch det blev jättegott
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Vispa med en elvisp ihop smör, lemoncurd, hallon och florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.