250 g
färsk smördeg, på rulle 100 g nutella 75 g mörk choklad (av bra kvalitet) 100 g mandelmassa 1 apelsin, rivet skal 1 ägg (ekologiskt) mandelspån, att strö över innan gräddning florsocker, att pudra ovanpå bröden vid servering
Färdigtpå. Fördela chokladblandningen på degen och pensla kanterna med lite ägg. Det enda du behöver är choklad och smördeg och det tar inte många minuter innan receptet är klart
Fuskiga chokladcroissanter påfärdigsmördeg, fyllda med nutella, choklad och mandelmassa. Rulla ut smördegen och dela den en gång på längden, och sen varje halva i fyra bitar
Dela smördegen en gång på längden och sedan varje halva i fyra bitar. Våren måste vara den mest intensiva perioden på hela året känns det som, om man bortser från veckorna före jul
Man kan intresserat notera att när vi köpte färdigsmördegpå jobbet så var den laktosfri. Croissanter är verkligen ett bakverk där man märker en enorm skillnad påfärdigköpta/bake-off och den riktiga varan
Vispa ihop ägget och pensla ägget runt kanterna påsmördegen. Gör de övriga pirogerna på samma sätt. Fyll ena triangeln påsmördegen med köttfärsen, innanför det penslade området
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.