En av mina grötfavoriter (vilka är många) är Pajalagröten. Då min mage, som sagt, inte mår så bra så har jag nu förberett en laddning Pajalagröt för att försöka att få magen att förhoppningsvis må bättre
Vet inte varför den kallas så men god är den. )Är av någon anledning väldigt förtjust i gröt av de flesta slag och det här blev en av mina favoriter när jag hittade den i en tidning för flera år sedan
"Pajalagröt". "Pajalagröt" passar bra till den syrligare fjällfilen. Pajalagröt med tranbär. Såg att något man kallade "Supergröt" hårdlanserades i butiken
Du kanske har hört talas om Pajalagröt. För att återgå till Pajalagröten så lär ursprungsreceptet ha innehållit grahamsmjöl och vanligt kli, medan de flesta recept man ser idag innehåller havregryn och havrekli
Mitt favoritrecept på gröt (pajalagröt) får nu lite konkurrens. Till dagens frukost blev det en snabb gröt vars recept jag hittade för några veckor sedan
1. Skär äpplet i bitar och låt gärna skalet vara kvar. 2. Blanda fruktbitarna, mjölet och vattnet i en kastrull och låt koka på svag värme i 5–7 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.