Toppa med gräslök. Toppa med rödlök, citronklyfta och svartpeppar. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Till kvällsmaten för någon dag sedan gjorde jag matiga mackor medsvenskasmaker. Ikväll blir det grillat för hela slanten och då har vi bjudit hit min sambos systrar med respektive
Smaka av med salt och vitpeppar. Börja och avsluta med sås. Gör en sås av smör, vetemjöl och mjölk. Koka ett par minuter, passa så den inte bränner vid
Slutligen toppar jag paellanmed hackad koriander eller persilja och citronklyftorna. Smickrad av förtroendet, särskilt självsäker, fångad av min egen förträfflighet och med en kronisk oförmåga att säga ifrån, kändes det just då som en alldeles ypperlig idé
Det är spansk husmanskost och alla har sitt eget speciella recept ungefär som med våra köttbullar. Igår visade han mig hur man lagar en traditionell paella
Hetta upp en kastrull med olivolja och bryn lök och ris tills det fått lite färg. Paellamed kyckling och räkor (ca 4 portioner). Paellamed kyckling och räkor (ca 4 portioner)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.