Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 5 st Morötter 1 st Gul lök 2 st ägg 1/2 dl Ströbröd 1 msk Potatismjöl salt och peppar smör och olja (till stekning)
Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär och sist det hände gjorde jag världens enklaste middag medstekt potatis, spenat, halloumiochstekt ägg vars rinniga gula agerar sås
Toppa med lite flingsalt, peppar och några droppar olivolja. Middagen som bland annat bestod av färsk tortellini ochstekthalloumi kändes nämligen väldigt somrig
Servera halloumiskivornamedugnsstekt sötpotatis och rostad majs- och bönsalsa. Hetta upp en panna utan fett och rosta majskornen tillsammans med chilin så att de får en lätt gyllenbrun yta
Var lite försiktig med saltet bara för halloumiosten är väldigt salt. Jag knäpper ju bara med kameran och hoppas det ska bli något som blir bra och användbart
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumioch så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.