Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär och sist det hände gjorde jag världens enklaste middag med stekt potatis, spenat, halloumioch stekt ägg vars rinniga gula agerar sås
Låt stå i kylen över natten och ta fram på morgonen. 2 min 30 sek på högsta effekt) rör sedan ned gojibär, russin, mosad banan, nötsmör, kokos eller liknande som smaksättning och lägg i en burk. Dela eventuellt i två delar och stek i matfett 2-3 min på hög värme. Under tiden, om du vill ha varmt päron, micra ett skivat päron på högsta effekt ca 1 min
Skiva hallouminoch stek den gyllenbrun i lite olja i en varm panna. Skala och klyfta sötpotatisen. Servera halloumiskivorna med ugnsstekt sötpotatis och rostad majs- och bönsalsa
Stekta röda tomater ochhalloumitomaterfullkornspastahalloumiolivoljaflingsalt (Obs. Det är så svårt att rensa, namnge och att bestämma mig för någon bild överhuvudtaget
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumioch så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Jag älskar halloumi - det är mer eller mindre det första (och sista) jag äter när jag är i Sverige. Detta innebär, att jag nu måste ta vara på alla måltider, och äta allt det där som jag inte kan få tag på i Italien
Skiva hallouminoch stek i smör. Jag och Anette gjorde en Skogly-Hood. Alla smaker gick och gifte sig, fick en massa barn och levde lyckliga i alla sina dar
Till röstin stekte jag halloumioch toppade den med en rödlöksvinägrett. Här hemma åt vi rösti till söndagslunch igår och den innehöll, förutom råriven potatis, även palsternacka och morot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.