Schnitzelmed stekt potatis är jävligt gott helt enkelt. När jag var mindre och var mycket i Ungern, så beställde jag alltid schnitzel till mina föräldrars stora glädje
Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker
Jag som försöker undvika att så mycket som möjligt använda ersättningsprodukter i min mat valde att panera schnitzelnmed endast äggula och riven parmesan, och smaken blev otroligt god
Dessutom panerade jag schnitzeln så att den blev riktigt krispig och god. Vi hade planerat att göra köttbullar med potatismos och gräddsås till middag igårkväll men så hade Maxi specialerbjudande på schnitzel så det fick bli sådana istället
Servera de panerade schnitzlarna tillsammans med potatissallad och citronklyftor. Schnitzel. Banka ut den tunn med hjälp av baksidan av en tung kastrull eller använd en köttklubba om du har
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Vi bryter brödet i bitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.