I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. Börja med att dela filérna på mitten så det blir två tunna skivor
Baconlindad och getostfylld kycklingfilé men ratatouille. Baconlindad och getostfylld kycklingfilé. Lägg lite lagom med getost och ett par blad färsk basilika
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Till detta serverade jag kycklingfilé kryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-krydda samt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från Santa Maria
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Gör samma sak med alla kycklingfiléer, lägg på ett fat och ställ åt sidan. Du kan servera rätten med pasta, ris eller ett annat gott tillbehör som tilltalar dina smaklökar
Krydda kycklingfilérnamed valfri krydda. Putsa kycklingfiléerna och skär ett djupt snitt i dem. Blanda ihop dijonsenapen och örtkryddorna och fyll kycklingen med blandinngen
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.