Hacka koriandern och blanda med övrigt, kör med mixerstav till fin sås. 800 gram lammkotletter. eller 4 kotletterav Ibericogris. Lägg lammet eller grisen i en form smörj köttet med glasyren, sätt in i ugn 150 grader tills innertemperaturen är 63 grader. 800 gram lammkotletter
Sweet chili-kotletter. Här kommer lösningen på det som gav mig gott om tid att slappa i soffan. Lägg kotletterna i en ugnsform och blanda övriga ingredienser i en bunke
vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil. Som till exempel Mabo dofu, alltså i grunden Kinesiska rätter som annamats av det Japanska köket
Just paneradekotletter blir vi alltid lite nostalgiska över i vårt kök och så även denna gången. Torka av köttbitarna och vänd dom först i mjölet och sedan i äggröran och försök att få så mycket som möjligt att fastna på kotletterna
när jag gör gröt på helt råris i stället för risflingor, krossat eller helt bovete istället för boveteflingor och krossat eller helt havre istället för havregryn
Eller ännu hellre, lär dig smaka av. Nedanstående principer gäller för i princip all rökning av kött. Håller du kontroll på temperaturen i köttet, så bestämmer du också hur hårt, eller saftigt du vill ha köttet
Det här är en av mina bättre sockerkakor gott folk. Den som vill kan förstärka apelsinsmaken med lite apelsinlikör eller apelsinarom, men det är ingalunda nödvändigt
Häll vetemjölet i en bunke, vispa till en slät smet med hälften av mjölken. Med eller utan fläsk är en smaksak, jag föredrar att använda rökt sidfläsk i små tärningar
Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
benfritt kött av bog eller ytterlår. Hetta upp hälften av vardera smör och olja i en gryta. Skala och hacka lök och vitlök, skala och tärna morot och selleri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.