Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. 3 pangasiusfiléer. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
Ramlade förbi Pangasiusfilé. Pangasiusfilé är förresten bara ett finare namn för hajmal. 2 st Pangasiusfilé (hajmal) cirka 2 tsk salt cirka 2 krm vitpeppar 1 fiskbuljongtärning 2-3 dl vispgrädde Gör såhär
Hajmal, Vietnamesisk sjötunga, Pangasiusfilé. Det blir en lite krispigare panering med en god smak. En filé ger rätt så mycket mat, en liten kall moja (röra/sås) med mycket lime till blev en perfekt brytning till fisken
500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléerna i den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé
Jag gjorde min egen kycklingfärs genom att mixa ett stort och fint majskycklingbröst med skinnet borttaget, men du kan precis lika bra använda färdigmald kycklingfärs
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili
Jag tänkte faktiskt dra till med en härlig, snabb vardagsrätt – såna kan man aldrig få för många av. Du kanske också gillarSnabb pastasås med lax och dillCitronhollandaise med färska örterUgnsbakad lax med citron- och dillsås ca 25 minuter
Här kommer ett gott och snabbt middagstips. 3 - 4 portioner. 1 finhackad gul lök 1/2 röd strimlad paprika 1/2 strimlad gul paprika 1/2 strimlad grön paprika 400 gram kokosmjölk 1 tsk sambal oelek ( minska om ni inte gillar stark mat) 1/2 lime 2 burkar
Lägg ner suger snaps peas och lax och låt dem koka med några minuter. Krossa citrongräset med knivskaftet, lägg ner det och koka 5–10 minuter, medan du förbereder resten
Ingredienser Portioner. 4 2 morötter 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 900 g potatis (gärna Cheriepotatis) 2 msk rapsolja 4 dl kokosmjölk alternativt halva mängden grönsaksbuljong 1 liten röd chili 1 msk riven färsk ingefära 3 msk grovhackad koriander salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Köttbullar men med kycklingfärs och goda thaismaker av fisksås, chili, vårlök och sesamfrön. Riktigt mumsigt tillsammans med sötsur sås och en krispig sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.