Lägg upp pannbiffarnamed den stekta löken på toppen och pressgurkan ochdijonsåsen vid sidan. Till pannbiffarnaochmedan pressgurkan ligger till sig, rör jag ihop en snabb dijonsås på crème fraîche och lite honung
Lägg löken på pannbiffarna. Pannbiffar. Blanda allt till såsenoch red av med lite mjöl. Tiden bara rusar iväg och jag hinner med hälften av det jag vill hinna
1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lökoch socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör och vitkål i en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Till servering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré. 1 riven gul lök. 3 strimlade gula lökar
lägg pannbiffarna på ett uppvärmt fat, lägg löken på biffarna och häll skyn över och servera. Det visade sig då att hans tallrik bestod av kokt potatis med stekt lök serverat med pannbiff
4 ca 1 3/4 dl mjölk 2 1/2 msk ströbröd eller rivebröd 3 gula lökar 600 g nöt- eller lammfärs salt och peppar 2 äpplen 350 g champinjoner 2 msk margarin till stekning Till servering nykokt potatis ev rårörda lingon Lägg till i inköpslistan
Servera pannbiffarnamedlöken över och skivat smör på sidan om. Svensk Pannbiff på Turkiska Pannbiff medLökoch stekt Potatis är väl bland det mest klassiska i den Svenska Husmanskosten
Servera pannbiffarnamed pressgurka och lingon. Fyllda pannbiffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med köttfärs, ägg, hackad vitlökoch kapris samt dijonsenap och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.