Det blir lika smarrigt med plättar. Smörstek pannkakorna i mindre panna. Ingredienser till 6 st minipannkakor. 1/2 tsk vaniljpulver. Relaterade Ingredienser till 6 st minipannkakor. 1/2 tsk vaniljpulver
Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. • Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna bli väldigt tjocka och svårgräddade i mitten
Gjorde pannkakor till lunch och då vart det också lchfpannkakor till min man. Sedan blir det ju lite mer lyx med florsocker på men eftersom det inte är så lchf fick det bli Sukrin Melis som finns att köpa i lchf butiken
Grädda cirka sex små pannkakor (de är väldigt mättande) i smör i stekpanna på låg- till medelvärme. Blanda alla ingredienser och låt stå några minuter så att fiberhusket får svälla
Amerikanska pannkakorBlanda ägg, cream cheese och mjölk väl med en elvisp. Njut pannkakorna varma eller kalla tillsammans med färska bär och en klick grädde
Ser och smakar som vanliga pannkakor. Dessa kan även göras som plättar. Theodor gillar pannkakorna så jag tror att dessa är ett bra alternativ till vanliga pannkakor för barn
Dessa pannkakor serverade med kvarg och egna bär från frysen var både gott och mättande. Låt svälla en liten stund och grädda små pannkakor i en stekpanna med smör
När smöret slutat bubbla och blivit lite brunt är det dags att börja grädda pannkakorna. Vispa i botten av smeten varje gång innan du häller smeten i stekpannan, annars kommer dina första pannkakor bli tunna och gå sönder och de sista bli väldigt tjocka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.