Servera med valfria stekta grönsaker, jag valde. Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Blanda 2 dl vispgrädde, 2 msk balsamvinäger, i msk koncentrerad kycklingfond och 2 st pressade vitlöksklyftor. Häll såsen över kycklingen och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag medparmalindadkycklingfilé, sås och en svampkräm. Servera kycklingenmed svampkräm ovanpå tillsammans med klyftpotatis, sallad och såsen
Spadet från kyckling, se under tips. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tips Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.