200 gram Parmigiano-Reggiano. Rykande het pasta Alfredo. Oemotståndlig. Den här varianten har jag gjort med kyckling, gröna ärtor och smaksatt med parmesan, vitlök och rosmarin
500 g carnaroliris 200 g blandad svamp, t ex ostronskivling och skogschampinjon olivolja 2 schalottenlökar backtimjan och basilika 1 dl torrt vitt vin 11 1/2 l svamp- eller kycklingbuljong 100 g parmesan, gärna Parmigiano-Reggiano 100 g smör salt och svartpeppar. Av Magnus AlbrektssonFotografDavid Back 500 g carnaroliris 200 g blandad svamp, t ex ostronskivling och skogschampinjon olivolja 2 schalottenlökar backtimjan och basilika 1 dl torrt vitt vin 1-1 1/2 l svamp- eller kycklingbuljong 100 g parmesan, gärna Parmigiano-Reggiano 100 g smör salt och svartpeppar
Pasta med röd pesto, bönor och grönsaker -Â 4 portioner Färsk pasta - vi använde Fettucine 1 burk röd pesto - vi använde Coops 1 burk stora vita bönor - proffsmatlagaren förespråkar egenkokade för att de är godare 1 frp körsbärstomater Ett gäng skivade svarta oliver Ruccolasallad 2 vitlöksklyftor 1 scharlottenlök Parmesanost - tips välj parmigiano-reggiano framför grana padano Hacka vitlök och scharlottenlök
Nyp av basilika bladen, skölj och torka dem väl. Börja med att mala basilikabladen tillsammans med vitlöken, pinjenötterna och en nypa salt i en mortel eller kör allt i en mixer
teaspoons grated Parmigiano-Reggiano. Use your fingers to work in 6 tablespoons butter, the remaining 1 ounce Cheddar ( 1/4 cup) and the Parmigiano-Reggiano
Använd en osthyvel och hyvla över Parmigiano-Reggiano i tunna skivor. 4 ansjovisfiléer2 tsk hackad vitlök1 / 2 tsk salt1 ,2 dl olivolja3 tsk citronsaft3 st romansallad(dom som är mer fasta)2 dl hackade, rostade valnötteren bit (ca 2 dl)hyvlad Parmigiano-Reggiano1
80 g riven Parmigiano-Reggiano, Pecorino eller Grana Padano (eller andra favoritostar). 80 g riven Parmigiano-Reggiano, Pecorino eller Grana Padano (eller andra favoritostar)
(”Parmigiano-Reggiano”, som ska vara lagrad i minst 30 månader) och peccorino. Jag har. alltid gillat pesto och jag har gjort mängder av pesto i min dar, men alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.