Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Middagstipset denna fredag blir en fantastiskt lättlagad och lika fantastiskt god pastarätt som låg på våra tallrikar igårkväll
Smula osten och blanda samman den med bacon, svampröra ochpasta. Häll det över pastan. Riv över lite parmesanost och garnera eventuellt med färsk timjan
Blanda den kokta pastanmed såsen. Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning. Servera med hackade, rostade valnötter och bitar av resterande gorgonzola
Blandade i den kokta pastan, vände snabbt runt allt och la upp på tallrikar. Pasta gillar vi. Toppa med ugnsrostade söta körsbärstomater och strössla lite råa valnötter över så blir det en festmåltid
Vi åt nämligen en risotto medgorgonzolaochpäron på en italiensk restaurang i somras och det var något av det godaste i risottoväg vi ätit, inte långt efter Nigellas som annars är vår favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.