400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
En snabblagad pastamed strimlad lövbiff, trattkantareller, vitlök och chili, supergott. Blanda ihop pasta, svamp, kött, vitlök, tomater och skivad chili, droppa över lite god olivolja, hyvla lite parmesan över och toppa med lite basilika och några varv med pepparkvarnen
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i löken och låt den fräsa med. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g pasta t ex mafaldine. 300 g nötkött t ex lövbiff. 1 tsk olja med smak av tryffel
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i löken och låt den fräsa med. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g Lövbiff
Servera pastanmed en lagom röd biff och några tomater. Koka färsk pasta. Med stora barn blir en sådan middag intagen något senare än normal middagstid, men tillsammanstid och lågmälda långa samtal under avnjutning av god mat gör det så värt att vänta lite
Servera med nykokt pasta. Lyckos er som har Karl Johan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Servera med valfri pasta-sort, vi tycker om tagliatelle till men det är ju en smaksak. Hacka chilin och lägg i och ”dutta” i lite cayenne, smaka av och krydda ev med mer salt och peppar, rör ner tomatpurén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.