En krämig pasta är alltid rätt, det hör man på just ordet krämig. Smaka av med salt och svartpeppar. Koka pastan enligt förpackningen och när den är klar vänds den ner i pastasåsen
Koka pasta och lägg den i sil när klar. Servera medrostade tomater och basilika. Häll mandelmjölken i kastrullen, tillsätt potatismjöl för att den ska tjockna, rör i vitlök, hackat lök och krydda med peppar
Pasta fylld med svamp är gott, och med tomat och mozzarella, med pesto. Pastasås och -röror äter jag vanligen till pasta som är platt eller ihålig, typ tagliatelle, farfalle, rigatoni osv
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Blanda upp medpastan och mozzarella som delats i bitar med händerna. Börja med att rosta paprikan. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
500 g tomat (av valfri sort) 4 klyfta vitlök ca 1 krm chiliflakes salt svartpeppar, nymalen ca 2 msk olivolja 125 g ricotta 1 kruka basilika, plockad 400 g pasta (torkad eller färsk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.